Çaykur Ortaokulu

Belgegeçer :
WEB https://caykurortaokulu.meb.k12.tr
Adres : MÜFTÜ MAH. AYIŞIĞI SK. ÇAYKUR ORTA OKULU BLOK NO: 4 İÇ KAPI NO: Z01 MERKEZ / RİZE
VİZYON : Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katıkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk İlkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenen, çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Bilim ve teknolojiyi azami kullanabilen değişime ve gelişime her zaman açık, sosyal, kültürel ve akademik alanda yaratıcı faaliyetleri ve kaliteli eğitim imkanlarıyla ilimizde tercih edilen, mensubu olmakla gurur duyulan lider okul olmaktır.
BAŞARILAR : Okulumuz açılışından itibaren akademik, sosyal, sportif faaliyetlerdeki derece ve başarılarıyla yetişmiş sayıları burada ifade edilemeyecek nice başarıya imza atmıştır. Okulumuz il düzeyinde lider bir yere sahiptir.

Pansiyon : Okulumuza ait pansiyon yoktur.
Servis : Okulumuza ait servis yoktur.
Ulaşım : Okulumuz şehir içi dolmuş güzergahlarına yakındır.
Yerleşim Yeri : Merkeze Bağlı Mahalle
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İl Merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : Çaykur Ortaokulunda başarı gelenektir.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :